Beşiktaş Altay Maçı - Mgtfaxcn T8gm : Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Kfelppo1kmm Qm
Kfelppo1kmm Qm from icdn.netgazete.com
Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. 3uksb9zywh1aam
3uksb9zywh1aam from img.fanatik.com.tr
Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor.

Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor.

Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Tjfaqwtzdfmhsm
Tjfaqwtzdfmhsm from iaftm.tmgrup.com.tr
Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Altay Maçı - Mgtfaxcn T8gm : Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.. Süper lig'de beşiktaş deplasmanda altay'a konuk oldu. Altay ile beşiktaş bugüne kadar 87 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında altay, sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.